ویتامین ب2 اصلاح ژنتیکی

طبق تلاش محققین علم ژنتیک ” اخیرا تکنولوژی تولید ریبوفلاوین یا ویتامین B2 مورد مصرف در تغذیه  “طیور و آبزیان ” توسط برخی شرکتهای
متخصص تغییر ژنتیک از منابع باکتریال GMO به تولید انبوه رسیده است.



در حالیکه قبل از ان توسط فراِیند سنتز مولکول شیمیایی سالها ریبوفلاوین تولید می گردید.

ریبوفلاوین درخوراک
طیور نقش منحصر به فردی دارد و عدم توجه به کیفیت ان می تواند خسارات قابل
توجهی در سلامت دام و مصرف کنندگان فرآورده های دام و طیور و آبزیان داشته باشد.

فواید ویتامین ب2 در تغذیه طیور

این ریبوفلاوین تولیدی با تکنولوژی جدید، نگرانیهایی را از بعد سلامتی بین دست اندرکاران و صاحب نظران صنعت
دام و طیور ایجاد کرده است که مصرف این ویتامین برای کیفیت تخم مرغ و
گوشت مرغ تولیدی ،ممکن است؛ تاثیرات نامطلوب داشته باشد و حتی نیروی
انسانی که  در معرض تماس با این ماده قرار دارند تا “خوراک طیور” در ” کارخانجات خوراک دام و
طیور” تولید نمایند را مورد آسیب
قرار دهد.

برای پایان دادن به این نگرانیها کمیسیون اروپا از اداره ایمنی مواد غذایی
اروپا (EFSA ) طبق شماره EFSA-Q-2012-00953 خواست تا نظر کارشناسی خود را در
رابطه با ایمنی مصرف افزودنی حاوی 80٪ ریبوفلاون (ویتامین B2) تولید شده توسط یک
گونه ژنتیکی اصلاح شده باکتریال برای حیوانات هدف ( دام ، طیور و آبزیان
) و پرسنل کارخانجات خوراک دام و طیور و آبزیان و اثرات ان بر محیط زیست بررسی و اعلام نظرکند.

طبق این درخواست اداره امنیت مواد غذایی اروپا اعلام داشت که استفاده از
ریبوفلاون 80٪ تولید شده توسط روش اصلاح ژنتیک باکتریال در تغذیه حیوانات
نگرانی ایمنی را برای حیوانات نشان نمی دهد.

البته نمیتواند در حال حاضر نتیجه ی نهایی را در مورد خطر ایجاد شده برای
کاربر از ناحیه استنشاق ریبوفلاوین در فرآیند “ساخت خوراک” و یا در معرض احتمال بروز حساسیت به پوست یا چشمها تضمین نماید.

اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn
اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *